Söndag 24 oktober 2010

2010-10-24 18:46:14 / 0 kommentarer ..


Nu är det söndag eftermiddag. Redan... När jag gick från jobbet i fredags så sa PK att hon önskade att helgen inte skulle gå så snabbt. Jag vet inte hur hennes har varit, men min har då varit otroligt snabb måste jag säga.

I fredags var allt bara bra på jobbet. Det var lite medlyssning, lite svar på samtal i växeln, lite jobb med Insida, lite jobb med register osv osv... Dagen gick i ett hiskeligt huj.

När jag kom hem var middagen i stort sett klar och jag bjöds på ugnstekt kött i otroligt god sås. Efter middag och när Mathias kommit från träning så skjutsade jag honom och hans parter (datorn) till Jocke. Dags för lan igen... Sedan körde jag ut till Rutvik och lämnade Robins dator till honom (han var oxå hos kompis).

När jag kom hem hade Mikael dukat fram rött vin, ost och kex! Gott och mumsigt värre... :)

På lördagen sov jag till nästan 10! Då åkte jag direkt och hämtade Mathias och partnern, innan vi sedan åt frukost. Tog med mig Matte och for till mamma och hälsade på. Därifrån tog vi med oss lite till återvinning, bla pantburkar. Åkte till Ica och pantade dem och handlade lite. For även en sväng på Ö&B och Djurmagazinet innan vi avslutade på Biltema. Där köpte jag ett fågelhus och fågelfrön. Katterna ska få något roligt att titta på... :)

När jag kom hem satte jag igång med min vägg. Äntligen fick jag första varvet på väggen. Det blev så himla bra. Jag valde helt rätt färg.

Kvällen var lugn. Vi åt middag och såg sedan tv. I vanlig ordning började jag sömnen i soffan... :P

Idag tog jag det lugnt på förmiddagen, men tillslut ryckte jag upp mig och fick andra varvet målat på väggen. Nu är den klar! Jippi... :) Men jag har funderat på att faktiskt måla de resterande väggarna vita. Just nu är det ju vit tapet där, men den är gammal och sliten. Så jag tror jag målar dem när jag ändå håller på. Då blir det fräscht och fint.

Annars idag har jag bara mest städat och fixat här hemma. Suttit med telefonen och spelat lite Angry Birds oxå. Roligt värre... :) Nu är middagen uppäten och bortstökad, så jag tänker ta en bok och sätta mig i soffan framför den nymålade väggen. Här nedan ser ni resultatet:


Före


Efter. Det är dock inte riktigt så här lila. I verkligheten är färgen nästan exakt som gardinen.
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!