Torsdag 14 april 2011

2011-04-14 19:54:03 / 1 kommentarer ..


Hade en bra arbetsdag idag. Men en sak hände, som kanske inte borde ha hänt. Dock ångrar jag ingenting. Jag och Anneli gick nämligen för TREDJE gången den här veckan och köpte en sallad till lunch. Usch och fy vilket slöseri med pengar, men ack så gott!

När jag slutade fick jag åka med Anneli till Storheden. Gjorde lite besök på klädbutiker och Systembolag innan Mikael hämtade upp mig. Då åkte vi till Ica och handlade. Mötte upp Fian och hann få en liten kram av henne, innan vi åkte vidare hem till mamma.

Hjälpte henne att städa lite och sedan åkte vi hem. Hann bara komma hem och plötsligt ringde mamma. Hon frågade om jag hade sett hennes brevlåda! Hon var säker på att den var borta. Jag sa att det var den inte, men den var nog flyttad så att hon inte såg den från köksfönstret. Det är lite jobbigt för henne när hon inte kan ta sig ut själv och titta. :)

Resten av kvällen har bestått av städning och matlagning. Just nu sitter det en hockeyfantast (läs Mikael) i vardagsrummet och ser på tv. Han verkar hejja på Färjestad låter det som...

Själv har jag datastund, men tänker nu lägga mig på min massagedyna och fortsätta läsa min bok. "Vårlik" av Måns Kallentoft. Inte riktigt jättebra, men dock ok att läsa. Jag försöker skynda mig att läsa ut den så att jag får börja på något annat bra istället!

Imorgon är det fredag och äntligen helg. Min son åker till Arvidsjaur så vi blir barnlediga. Vi tänker nog köra hoj och besöka mc-butiker. Det blir trevligt måste jag säga!

Om vi inte hörs, så önskar jag er alla en riktigt trevlig helg!



Lillen och husse ser på hockey... Lilllen verkar mest intresserad av att sova dock...


Billabong sitter i Mathias fönster och längtar ut... :)
 


Kommentarer

Det ser så mysigt ut med era katter!

Hoppas att vi syns snart!! vi har inte åkt motorcykel ännu för att jag får alltid ont i kroppen om det finns snön kvar på marken(överkänslig). Christer har åkt ner till falun hennes dotter är höggravid:) Kramar

2011-04-17 19:32:59
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!