Söndag 13 februari 2011

2011-02-13 17:16:11 / 0 kommentarer ..


Hej på er! Hoppas er helg varit bra. Det har min varit. I fredags jobbade jag ju som vanligt. Det som var lite ovanligt var att jag satt mycket i arbetsrummet och jobbade med andra saker än att svara i växeln. Men det var bara trevligt... Lite stressigt på slutet, men jag hann det mesta jag skulle.

När jag slutade kom Mikael och hämtade mig. Sedan for jag till Storheden och handlade till mamma. Jag gör det ju i vanligtvis på torsdagar, men hon var sjuk så därför blev det ändrat. När jag väl kom hem var jag sur, trött och grinig. Men jag höll det inom mig, för jag visste att det berodde på stress. När jag väl fått middag och fått lugna ner mig, blev det en bra kväll iaf.

I lördags var jag och Mikael ut med skotern. Det var jättetrevligt, även om inte vädret var det bästa. Vi var till skoterstugan i Sunderbyn och träffade en hel del folk som vi surrade med. Några timmar senare åkte vi hem, en annan väg än den vi kom. Lederna var förvånadsvärt fina, så det var riktigt kul att åka idag.

Senare på kvällen åkte jag och Matte till Ica Maxi för att handla en sväng, och sedan skjutsade vi Robin till Rutvik. Väl hemma gjorde jag Kreolsk gryta till middag och det var supergott! Kvällen bestod av melodifestivalen och vin med ostbricka. En bra kväll alltså.

Idag har det ju varit så kallt, så jag har bara varit hemma. Vi har avfrostat frysen och Mikael har börjat med kaklet i köket. Sedan blir det ju alltid lite småpyssel när man går omkring hemma så här. Nu håller jag på med middagen och Peder skulle komma förbi lite senare. Kvällen avslutas väl med tv, skulle jag tro.

Mathias är i Kiruna idag. Han steg upp kl 5 och gick iväg till sin skjuts till tåget 5.30. Då gick jag och la mig igen... Jag steg iaf upp med honom! :) Han väntas komma hem ganska sent ikväll... Stackarn...

Bilder från skoterstugan:


Träffade Klasse.


Det var en hel del skotrar vid stugan idag.


Sunderby Skoterstuga


Håller på duka upp fika (rättare sagt lunch)!


Mikael kommer med kaffe.
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!