Tisdag 15 februari 2011

2011-02-15 20:39:10 / 0 kommentarer ..


Igår var nästan halva arbetsgruppen i väg på lite föreläsningar. Måndag som det är, så blev det en del att göra. Inte alls förmycket, utan det ringde så där så man hade något att göra hela tiden. Dagen bara sprang förbi.

När jag kom hem lagade jag middag och gjorde även matbackar. Sedan packade jag min väska och gjorde mig klar för träning på Inpuls. Jag har taggat av lite på träningen, men nu måste jag komma igång igen. Igår var det dessutom premiär för Zumba på Inpuls och jag hade lyckats anmäla mig till det.

Zumba har man ju hört så mycket gott om. Det är såååå himla kul och det är såååå himla mycket träning osv... Och visst var det kul, det ska absolut sägas. Men inte vet jag om det var såååå kul. Det var som Aerobics ungefär. Lite lättare skulle jag säga, för man gjorde bara vissa steg en låt, sedan fick man "glömma" det. Men stegen var lätta och även fast jag tyckte jag tog i för fullt, så blev jag inte slut i kroppen som jag blir av PSI och Bodystep. Jag gillar när man är totalt färdig efter ett träningspass.

Men jag tänker gå på fler träningar. Imorgon, onsdag, har jag nästa pass inplanerat så det blir att träna då igen. Får se vad jag tycker den gången, när jag inte har lika höga förväntningar.

Både igår och idag har det varit väldigt kallt. Det är inte kul att gå ut när nästan är svårt att andas pga kylan, men det är bara att härda ut. Snart återvänder väl sommaren får jag hoppas!

Idag var det min och några kollegors tur att gå på föreläsningarna. Det handlar om Helhetssyn-Flexibilitet-Samverkan. Vår divisionschef plus lite annat folk föreläser och berättar. Rätt trevligt. Alltid kul att få göra något annat istället för det vanliga.

Föreläsningarna slutade med att vi blev bjudna på middag. Vi fick ugnstekt lax och kokt potatis. Mycket gott! Efter en liten ordlek, så fick vi sluta och jag var hemma kring 18.30.

Ikväll har jag inte gjort mycket. Fixat matlådor, sett lite på tv och nu här vid datorn. Mikael har kaklat nästan färdigt i köket, det är bara den översta smala randen kvar. Kul!

Nu ska jag leka vidare. Vi höres! Ha det fint alla... :)
 

Jag längtar till Jasmin och jag ska ha vår första date för i år...
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!