Torsdag 24 november 2011

2011-11-24 21:41:58 / 0 kommentarer ..


Idag, den 24/11, så klarade min dotter TEORIPROVET! Fattar ni? Hon har ett halvt körkort! Hon fattar det inte och knappt jag heller... Men så är det dock! Jag är sjukt stolt över henne och skickar stora stora grattiskramar till min älskade lilla 20-åriga bebis!

I övrigt har det inte hänt så mycket hos mig. Jag har jobbat och varit på lite möten och fixat och donat med massa småsaker. Jag har kommit hem ganska sent och haft lugna kvällar hemma. Helt ok...

Ikväll har jag dock varit på kören och det var ju fantastiskt kul som vanligt. Vi var inte så många idag, men än dock sjöng vi för full hals. Underbart!

Nu ska jag snart gå i säng så jag är utvilade inför den kommande helgen. Min helg ska bestå av middag med jobbet, Harry's med Ullis, adventsfix hemma och hos mamma, adventsbak och så avslutar vi med bio. Härligt!


Under veckan har jag påbörjat ett litet målarprojekt. Jag ska måla om detta bord till vitt. Det ska stå i vardagsrummet. Tror det blir bra.


För en liten tid sedan så kunde jag inte låta bli att äta upp en bit av Mikaels chokladkaka. Han hade kanske 30 gram kvar på en liten Daim-chokladkaka. Och jag var såååå sugen och kunde inte låta bli, så jag åt upp den. Han hade en hel kvar oxå. Men det där har jag fått höra sedan dess. Hur dåligt av mig att äta upp hans kaka, vilken dålig karaktär jag har osv osv...
Idag när jag skulle på kören sa han igen att han hade ju kunnat äta lite choklad om han hade haft. Då fick jag nog. Så på vägen till kören köpte jag igen det jag var skyldig. Med RÅGE...! ;)

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!