Onsdag 19 oktober 2011

2011-10-19 19:14:04 / 1 kommentarer ..


Hej alla underbara fantastiska människor där ute! Jenny is in da house... "Jenny-the worst blogger ever" Eller typ... Jag ber om ursäkt för mina långa uppehåll på bloggen. Men lusten att sitta här vid min ÄLSKADE dator är otroligt liten. Det är så lätt att kolla fejjan, mailen, bloggarna mm på telefonen, så jag ids inte starta datorn.

Men nu har jag gjort det för att göra en liten uppdatering om vad som hänt i mitt liv. Och det går snabbt... Det har inte hänt något! :) Nä, inte kanske vara så nu, men inte händer det mycket just nu inte...

Jag far till och från jobbet, tar det lugnt hemma, städar (=psykisk avslappning), slappar i soffan mm. Handlar till mamma emellanåt. I fredags när jag kom dit så hade en av hemtjänstpersonalen klippt och färgat håret på mamma. SÅ HIMLA GULLIGT! Jag har sagt det förr, och säger det igen, men vilka underbara människor det är i hemtjänstområdet där mamma bor!

I helgen hade jag och Matte en mamma-son dag på Storheden. I söndags var jag och promenerade med Mallan. Var även till Nylundskan och hjälpte henne med datorn.

Har sett en av de bästa filmer jag sett på länge "Burlesque". En musikal med Cher (har alltid älskat henne) och Christina Aguilera (älskar henne från nu). Vilken film. Jag blir fortfarande lyrisk när jag tänker på den!

Idag har jag ju varit på jobbet som vanligt, men jag har även varit på Sunderby Folkhögskola med halva arbetsgruppen. Vi gjorde lite övningar där vi var två och två. Jag jobbade med Annlie. Vi skulle sitta med ryggarna mot varandra. Jag fick en bild och den skulle jag beskriva så tydligt jag kunde för Annlie, som i sin tur skulle rita den. Hon fick inte säga ett enda ord och jag fick inte säga att hon skulle göra en fyrkant osv, utan försöka beskriva med ord hur hon skulle dra strecken och rita.

Bilden jag beskrev såg ut så här:


Efter att Anneli ritat efter min konstruktioner, så såg hennes bild ut så här:

Det är nu man kan fundera... Är hon dålig på att följa struktioner, eller är jag dålig på att ge dem!?
Det låter vi vara osagt! :P


Kommentarer
Ritarn!

HAHAHAAA:).... Jag tror det är en vädigt bra slut-produkt av att följa o ge instruktioner :))



Meeeen Jenny.....Annlie? x2.... - vem är det ;) hihi

2011-10-19 19:33:23
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!