Tisdag 25 oktober 2011

2011-10-25 20:28:46 / 0 kommentarer ..


Jag har varit på ganska trist humör i några dagar. Kanske drygt en vecka... Det har nog varit något virus i kroppen eller nått. Jag har varit sur, lättretlig, grinig och haft en fruktansvärd huvudvärk. Men i dag efter eftermiddagsfikarasten så kände jag hur det började vända och nu är jag på riktigt bra humör! Känns superfint! :)

Det har inte hänt så mycket hos mig de senaste dagarna. Mikael har dragit iväg med mig på cykelturer och promenader. Kanske det är därför humöret börjar vända. Motion är bra för både kropp och själ.

Jag har jobbat och gjort det jag ska där. Jag har städat och fixat det jag ska hemma. Allt är som det ska med mig.

Idag firar jag dock att det är 8 år sedan jag slutade röka. Känns superbra måste jag säga!!!

Det jag närmast har att se fram emot är fredag då jag slutar tidigt. Har kortfredag. Ska bjuda min älskade på go'middag, men vad det blir vet jag inte än.

Sedan på lördag har jag date med några härliga tjejer då vi ska till Piteå och shoppa loss. På söndag tänker jag ha en vilodag.

Fast herregud, nu glömde jag ju kören på torsdag! Det får jag absolut inte missa! Jag missade förra veckan pga sjukdom och nästa vecka missar jag pga Gamex. Så nu på torsdag vill jag absolut dit... :)

Som jag sagt tidigare så har det blivit väldigt lite höstbilder. Trist som tusiken... Men jag bjuder på några bilder från ett tidigare år:








 


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!