Onsdag 21 september 2011

2011-09-21 21:04:26 / 2 kommentarer ..


Jag har haft en bra dag idag med. Det har verkligen inte hänt något speciellt. Jag har städat i mina lådor och liknande på jobbet och hittat en massa spännande saker. Det är otroligt vad man samlar på sig genom åren. Det är ju ändå 12 år jag jobbat där nu...

Sofia kom förbi efter skolan för att hämta sin 20-årspresent. Hon fick den i förväg, för det började bli kris. Det var nämligen en vit Iphone 4 i paketet i år. Så när jag slutade åkte vi och hämtade ut den. Sedan in på affären för att handla till mamma lite grann.

Hem en sväng och sedan till mamma för att lämna saker och låta henne träffa Fian lite grann. Det visade sig att hon hade varit på surströmmingsfest idag. Mamma alltså... Hemtjänsten hade ordnat det och bjöd alla sina brukare på surströmming. De fixade till och med skjuts. Jag säger då det; hemtjänsten, vilka fantastiska människor!

Efter besöket där åkte vi till Ica Maxi och handlade till Fian och sedan till busstationen för att lämna Fia där. Men vi var lite tidiga så vi satt och spelade Wordfeud i bilen. Sofia heter Tjoalia där, ifall någon undrar...

När hon gick till bussen så åkte jag hem, hängde tvätt, matade katter, startade elden i kaminen och fortsatte med lite Wordfeud. Nu ska jag lägga mig ner ett tag för att sedan ta mig vidare till sängen. Jag är helt slut i huvudet.


Jag köpte Läckbergs nya bok på Ica Maxi!


Jag älskar när det ser ut så här i bokhyllan och samlingen är komplett!
 

Kommentarer
Ingela

Åh, har du köpt boken nu? :) Jag måste oxå skaffa den men i ljudformat så att jag kan lyssna på den istället :)



Förstår att du gillar när en samling är komplett :)



KRAM

2011-09-22 07:41:21
A

HA HA!!! Jag såg den..........



...................trissen....;) ...

2011-09-22 22:33:00
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!