Söndag 4 september 2011

2011-09-04 18:32:03 / 1 kommentarer ..


Idag har vi haft en "mamma-dag" jag och Mikael. Efter frukosten åkte Mikael till sin mamma och gjorde ärenden med henne.

När han kom hem åkte jag till min mamma och hämtade handlingslistan och sedan till Ica Maxi för att handla till henne och till oss. Det tog drygt en timme på affären och jag hade vagnen proppfull när jag kom därifrån. Skönt att jag var själv så att jag kunde strosa runt i egen takt. Jag gillar ju att handla, bara jag får vara ifred...

Sedan tillbaka till mamma och packa upp och så hem. Väl hemma blev det middag och sedan lekte vi frisör, både jag och Mikael. Mikael färgade håret på mig och jag klippte honom. Bra deal det där... :)

Mikael håller mest till i soffan och vilar, för han har en hosta som inte är att leka med. Själv sitter jag mycket vid datorn, när jag inte springer runt och städar eller liknande. Det har varit ännu en lugn, men härlig helg. Nästa helg blir mer livad. Iaf fredagen då jag ska på NLL-fest på Farmen. Blir nog supertrevligt.

Igår fick jag ett tips av en vän på Facebook, om en sida som heter Vardagsmaten.se (http://www.vardagsmaten.se). Där får man tips om maträtter man kan äta varje dag, plus en inköpslista. Så kommande vecka ska vi äta exakt det, i alla fall mån-tors. Det var ju superenkelt att handla till det! :) Kul...

Idag bjuder jag på bilder på två av mina favoritmotiv; mina katter:


Billabong älskar att sitta i fönstret!


Samma gör Lillen.


Man lyckas nästan alltid fånga ett ögonblick när katterna gör något med tungan eller liknande. Som här på Bill...


Eller som här på Lillen...


Man undrar ju egentligen vad som händer här...!?
 



Kommentarer
Anneli

Hihi vad kul med kort på katterna, de är ju sååå fina! Extra kul med kort på Bill, han ser man ju inte så ofta på kort - men det har du ju fixat nu...;)

2011-09-04 20:51:52
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!