Torsdag 22 september 2011

2011-09-22 21:51:32 / 0 kommentarer ..


Torsdag i september och regnet öser ner. Finns det någon mening med detta? Jag tror inte på Gud, alls, men man undrar ju ändå... OM han nu finns... Vad har han för plan med detta?

Vad menar han med att trycka ner alla människor så långt ner i skorna att man blir mer och mer deprimerad. Det tjafsas och hålls på. Är det inte det ena är det det andra. Man vill bara krypa ner allt djupare i sängen...

Men då kom jag att tänka på att han däruppe, som jag inte tror finns, kanske vill att vi ska uppskatta vintern bättre i år. Kanske vi kommer att bli glada och lyckliga när det blir kyligare och det kommer lite snö som lyser upp allt. Hans plan är kanske att först trycka ner oss djupt, för att vi sedan ska uppskatta det som komma skall!

Dock håller jag verkligen med Ingela i det hon sa idag. Hon menade att vi ska vara glada att all denna nederbörd är just vatten, och inte snö, för OJ vad vi hade fått skotta då... ;)

Idag har jag:
Varit på jobbet
Hämtat son
Varit på Storheden
Hämtat ut paket
Varit hos mamma
Dammtorkat
Dammsugat
Tvättat
Matat katter
Lekt med katter
Kollat tv
Gjort ärenden på datorn
Och inte förglömma: Spelat Wordfeud.

Rätt ok dag ändå!

Imorgon fredag och sen kommer lördag. Då blir det tjejkväll hos Nylundskan för att sedan besöka Olivers. Säkert en trevlig kväll!

Peace and Out!
 


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!